Sektionsleder Daniel Kjær Andersen

Mail : dka@naviair.dk

Mobil TLF 31 39 75 75

 Følg også med på LIF Gokart | Facebook

Så blev der endelig igen kørt race og igen var det sektionslederen der var hurtigst flot kørt. Alle kørte rigtig flotte tider tror vi får mange i A finalen.... :-)

Hej drenge, mænd og mus (vælg selv din egen kategori ����)

Nu sker der ENDELIG noget på gokart fronten igen… efter en lidt for lang vinter skyder vi sæsonen 2022 igang med 2 interne race i Roskilde her i April, og datoerne for vores indledende race i KFS’s LeMans er også på plads…

De interne race er som sagt begge i Roskilde:
Tirsdag d. 19/4 med mødetid kl. 17:30 og race start kl. 18:00 (vi køre i 2 x 15min)
Og
Mandag d. 25/4 med mødetid kl. 16:30 og race start kl. 17:00 (vi køre i 2 x 15min)
Så smid mig lige en mail, om du kan kører med en af dagene, eller endnu bedre begge dage, hvis du kan… jo flere jo sjovere ����

Til KFS LeMans er det i år min plan at alle skal melde ind med så mange datoer som overhovedet muligt, da jeg først sent kan sætte folk på de forskellige hold.
Datoerne kommer her, og alle race er med mødetid kl. 17:30, og kørsel mellem kl. 18 og 20:
Mandag d. 2/5
Mandag d. 9/5
Mandag d. 16/5
Mandag d. 23/5
Onsdag d. 1/6
Onsdag d. 8/6
Så meld frisk ind, på så mange dage som overhovedet muligt, og så skal jeg gøre mit ypperste, for at fordele jer lidt fornuftigt rundt på holdene… kan tilføje at vi i år har tilmeldt 6 hold, da interessen fra nye LIF medlemmer stadig er stigende, så det bliver super fedt, og vi har derfor på hver dato 3 hold med, så vi kan nyde hinandens selvskab.
(Skulle der være 2-4 mand som har et ønske om at kører på samme hold, eller bare på de samme dato’er, så husk at informere mig om dette)

Jeg håber at hører fra jer alle hurtigst muligt, og senest d. 12/4 så jeg kan informere Roskilde om hvor mange vi bliver til de interne race.

WROOOOMMMM WROOOMMMMM
Daniel

Følg også LIF gokart på Facebook               LIF-Gokart