11-06-2021

LIF mangler en Sektions leder for vores Løb afdeling

LIF mangler en Sektions leder for vores Løb afdeling

Skulle du være interesseret så kontakt mig Palle K Andersen

På mail pka@naviair.dk

Nyt fra Løb

Hej LIF løbere

Så er der lidt nyt igen fra LIF’s løbesektion 😊

LIF har jubilæum i år – kom til gallafest 24. august!

I år er det 70 år siden, LIF blev stiftet – og det skal fejres. Alle medlemmer er derfor inviteret til gallafest den 24. august kl. 18.00 i Vilhelm Lauritzen Terminalen. Se vedhæftede invitation for nærmere info. Bemærk tilmeldingsfristen 24. juli.

Jubilæumsløb den 24. august 2019

I løbesektionen vil vi også markere jubilæet – og det gør vi med et jubilæumsløb den 24. august om formiddagen. Løbet starter 9.30 og skal være et hyggeligt, festligt løb i og omkring vores lufthavn, hvor alle kan være med. Jeg håber, mange vil deltage. Mere info herom følger senere, men giv mig allerede gerne nu et praj, om du vil løbe med på inger.seeberg@cph.dk eller sms på 21620828. Hvis du ovenikøbet har lyst til at være medarrangør/medhjælper på løbet, hører jeg også meget gerne fra dig!

Nyt samarbejde med Løberen

LIF har indgået en samarbejdsaftale med Løberen. Det betyder, at LIF medlemmer får 15% rabat i Løberens butikker og i deres webshop. I deres butikker siger I bare, at I er LIF medlemmer og på webshoppen skal man bruge rabatkoden #LIF. Info om rabataftalen er vedhæftet. Se også www.loberen.dk, hvor man også kan se, hvor de har butikker.

Vær med til fælles løbetræning

Det er hyggeligt at løbetræne sammen. Jeg vil opfordre jer til at melde jer ind i Facebookgruppen, ”LIF Løbeklub”, som Robert Pedersen og Preben Ejlertsen har oprettet: https://www.facebook.com/groups/276360073024427/

Her bliver fællestræning løbende slået op, og alle kan tage initiativ til det. Pt. løbes der som udgangspunkt tirsdage kl. 15.30 fra CPH’s hovedindgang, Lufthavnsboulevarden 6, men hold øje med siden, da ændringer kan forekomme.

Der er plads til alle, der kan løbe, og det er muligt at justere undervejs, hvor meget man synes, man kan holde til.

Send mig et praj, hvis du ikke længere ønsker at modtage disse mails eller hvis du kender nogen, der burde få dem, men ikke får dem.

Vi ses derude!

Mange løbehilsner

Inger

LIF medlemmer får 15 % rabat hos LØBEREN

13-05-2019

Det er lykkes vores løbe sektionsleder af få forhandlet aftale med LØBEREN

brug rabat kode #LIF så får du 15 % rabat på købet.

(FLOT)

Hej LIF løbere!

Hvorfor får jeg denne mail?

Du modtager denne mail, fordi du som LIF medlem er tilmeldt LIF’s løbesektion. Send mig en mail, hvis du ikke vil spammes med nyt fra løbesektionen. Hvis du har en kollega, der gerne vil have nyt, men ikke er på denne mail, er du velkommen til at videresende den, og giv mig også gerne besked, så jeg kan få hende/ham på maillisten.

Ny sektionsleder

Jeg blev valgt som ny sektionsleder på LIF’s generalforsamling i marts i år. Jeg overtager stafetten fra Yvonne Würtz, som jeg gerne vil takke for indsatsen!

Jeg håber, vi sammen kan få løbet nogle gode løb i år, som jo er et lidt særligt år, da LIF har 70 års jubilæum. Mere om det på et senere tidspunkt.

Til dagligt er jeg miljøchef i CPH (det er os med støj, jord og luft og den slags ting) og privat bor jeg i Dragør med mine to store børn på 15 og 18. Jeg finder stor glæde i at løbe, og glæder mig til komme ud på vejene sammen med nogen af jer 😊

Løb for LIF

Du kan tilmelde dig diverse løb som løber for LIF. Nedenfor kan du se løbskalenderen for 2019.

Betingelsen for, at LIF betaler eller giver tilskud er, at man løber for LIF og ikke er tilmeldt som andet (anden løbeklub, familieløb eller lign.)

Jeg håber at mange vil gøre gavn af tilbuddet og løbe et par af løbene fra listen. 

Man skal selv tilmelde sig - og derefter fremsende kvittering samt bankoplysninger til mig. Vi sørger så for at du får beløbet (det hele eller tilskuddet) sat ind på din konto. 

Såfremt du har nogle ideer eller forslag til løb, så er du meget velkommen til at skrive til mig - så kan LIF måske give et tilskud til det.

Fælles løbetræning

Det er hyggeligt at løbetræne sammen. Jeg vil opfordre jer til at melde jer ind i Facebookgruppen, ”LIF Løbeklub”, som Robert Pedersen og Preben Ejlertsen har oprettet: 

Her bliver fællestræning løbende slået op, og alle kan tage initiativ til det. Pt. løbes der som udgangspunkt tirsdage kl. 15.30 fra CPH’s hovedindgang, Lufthavnsboulevarden 6, men hold øje med siden, da ændringer kan forekomme. 

Et andet sted, man også kan hente inspiration i fællesskabet og heppe på hinanden, er på Strava, hvor Jakob Worm har oprettet klubben LIF Løb:  https://www.strava.com/clubs/lif-lif

Jeg overvejer at oprette fælles løbetræning for dem, som gerne vil i gang med at løbe, med udgangspunkt i 0–5 km, og derefter 5–10 km. I må meget gerne give mig en tilbagemelding på, om det har interesse? 

Idéer og forslag

Har du ellers nogle gode idéer til aktiviteter i løbesektionen? Så skriv til mig på inger.seeberg@cph.dk

God løbetur og god påske! Og husk også at holde øje med www.lif-lif.dk.

Mange hilsner Inger

Betingelsen for at LIF betaler eller giver tilskud er, at man løber for LIF og ikke er tilmeldt som andet (anden løbeklub, familieløb eller lign.) Og man står SELV FOR TILMELDING

BMW City løb 2017 deltager :-)